OFFERTE AANVRAGEN

Dakgootpreventie is een eenvoudig, maar super slim concept. Met een aluminium rooster over uw dakgoot voorkomt u verstoppingen van de waterafvoer door bijvoorbeeld bladeren, takken of sneeuwophoping. Schoonmaken van uw goten behoort tot het verleden en dakgootlekkage wordt beperkt tot een minimum. Het dakgootrooster zorgt bovendien voor minder schadelijke invloeden van UV-straling op uw kostbare dakgoten.

Een verstopte hemelwaterafvoer of dakgoot door nesten, bladeren en takjes behoort tot het verleden bij toepassing van ons dakgootrooster. Bladeren blijven op het geperforeerde rooster liggen en waaien in een droge periode weer van het rooster af.

Onze dakgootroosters passen op elke dakgoot. Voor een perfect passend eindresultaat worden de roosters in de juiste hoek gebogen. Wij geven u 5 jaar garantie op de werking van ons product, waarvoor we u een garantiecertificaat verstrekken.

Woont u in een rijtjeswoning en overweegt u dakgootroosters maar uw buren doen niet mee? Geen probleem. We plaatsen de dakgootroosters tot op de erfgrens en plaatsen op de uiteinden geperforeerde kopschotten.

© Dakgootpreventie 2020 | Disclaimer | Privacy statement | Contact