Het voorjaar is in aantocht!

Op dit moment zijn vogels weer op zoek naar een geschikte plek om hun nest te bouwen. Vogels zoeken een warme, beschutte en veilige plaats voor hun nest. Maar al te vaak maken ze een nest in uw dakgoot of onder uw dakpannen of zonnepanelen. Veel mensen realiseren zich niet dat deze vogels hierbij schade aan uw woning kunnen veroorzaken.

 

Verstopte dakgoot

Vogels met een nest in uw dakgoot maken veel herrie en slepen een hoop nestmateriaal in de dakgoot aan. Hun uitwerpselen tasten bovendien uw dakgoot aan. Een nest in uw dakgoot brengt het risico van een verstopte dakgoot met zich mee.

Slopen dakconstructie

Vogels die een lekker warm plekje onder uw dakpannen hebben gevonden, slopen uw dakconstructie: het dakbeschot en de isolatie. Een vogelnest is tevens een broedplaats van insecten, zoals tapijtkevers, meeltorren, broodkevers en de gevreesde vogelmijt, die vervolgens hun weg naar binnen in uw huis weten te vinden.

Rendement zonnepanelen omlaag

Vogels mogen ook graag hun nesten bouwen onder uw zonnepanelen. Ze zitten dan lekker beschut en beschermd tegen roofvogels. De grote hoeveelheden nestmateriaal die vogels aanslepen bemoeilijkt de natuurlijke ventilatie onder uw zonnepanelen, wat uw rendement aanzienlijk verlaagt.

Garantie

Dakgootpreventie is specialist als het gaat om het (preventief) weren van vogels in uw dakgoot, onder uw dakpannen of zonnepanelen. Door plaatsing van onze aluminium dakgootroosters en vogel-/solarprofielen bent u gegarandeerd van nestelende vogels verlost. Onze profielen weren zelfs kraaien. Wij geven u 5 jaar garantie op de werking van het geïnstalleerde product door middel van een garantiecertificaat.

 

© Dakgootpreventie 2021 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads