Vogelwering onder de dakpannen met dakvoetprofielen

Het onderste gedeelte van een dakschild wordt ook wel het dakvoet genoemd. Als u op zoek bent naar vogelwering ter plaatse van de dakvoet, dan kan de dakvoetprofiel van Dakgootpreventie u zeker helpen. Onze 1,5mm dikke aluminium profielen weren niet alleen vogels, als mussen, merels, kauwen, spreeuwen en duiven maar ook steenmarters en ratten.

 

 Een veel voorkomend probleem bij woningen is dat vogels uw dak gebruiken om een warm en veilig onderkomen te vinden en hierbij te nestelen. Veel mensen staan er niet bij stil dat dit niet bevorderlijk is voor uw dakbeschot en eventueel dakisolatie wat toegepast is onder uw dak. Vogels brengen hierbij veel schade toe aan uw dak doordat ze alles gebruiken om een nestje te kunnen maken. Tevens trekt het ongedierte aan als bijvoorbeeld huismijt. 

Bij ons heeft u de garantie dat het dakvoetprofiel van uitstekende kwaliteit zal zijn, zodat ze geruime tijd mee zullen gaan en weer en wind zullen doorstaan. Dakbeschot, muurplaat, isolatiemateriaal en daklatten worden zo op een uitstekende wijze beschermd tegen opspattend water. Ook wordt er een mooie aansluiting gecreëerd tussen de dakpannen en de dakgoot. 

In sommige situaties is de ruimte tussen uw dakgoot en dakpannen dusdanig groot dat onze aluminium marter- vogelprofiel niet voldoende bescherming biedt. Onze aluminium dakvoetprofiel van maar liefst 230mm hoogte doet dit uiteraard wel. Onze dakvoetprofielen zijn zowel blank/brute als zwart (RAL9005) te bestellen. deze profielen zijn, zoals gezegd, 1,5mm dik en 1000mm lang. tevens zijn ze voorzien van ventilatie openingen.


offerte aanvragen