OFFERTE AANVRAGEN

Marters, vogels en ratten kunnen een chaos aanrichten in uw woning. Zij kunnen voor een enorme schade zorgen door te wroeten en te knagen. Ook laten zij urine en ontlasting achter. Het geluid van deze plaagdieren zorgt voor stress en slapeloze nachten. Eenmaal binnen in huis zijn plaagdieren moeilijk te bestrijden. Door toepassing van onze marter- of vogelprofielen wordt voorkomen dat deze dieren in uw woning komen.

Wilt u geen overlast van vogels of steenmarters? Het marter-/vogelprofiel plaatsen wij ter plaatse van de dakgoot en rondom dakramen en dakkapellen. De ventilatie blijft gewaarborgd en plaagdieren kunnen uw woning niet meer binnendringen. Gegarandeerd!

Het marter-/vogelprofiel in combinatie met onze dakgootroosters is een unieke, innovatieve oplossing. Deze combinatie zorgt voor een bladervrije goot, voorkomt dat vogels nesten bouwen in uw goot en u heeft geen last van plaagdieren onder uw dak.

Indien ons marter-/vogelprofiel de ruimte tussen de dakgoot en de onderste panlat niet volledig afdicht plaatsen wij het dakvoetprofiel. Dit is een dikke aluminium ‘kam’ die de kromming van de dakpannen volgt en deze ruimte hermetisch afsluit.

© Dakgootpreventie 2020 | Disclaimer | Privacy statement | Contact