10 woningen in Sassenheim voorzien van aluminium vogelwering

Maandag zijn we gestart met het preventief beschermen van 10 woningen in Sassenheim tegen vogels. Hier moesten voornamelijk kauwen geweerd worden gezien zij het dakbeschot en isolatie stuk maakten. Deze kauwen overlast is waarschijnlijk enorm toegenomen doordat er veel bomen in de wijk zijn gekapt. 


Montage


Onze monteur heeft bij deze 10 stuks woningen in Sassenheim de aluminium dakvoetprofiel aangebracht. De dakvoetprofiel beschermd de dakvoet vanaf de achterzijde zinken dakgoot tot aan de onderzijde van de dakpannen. De dakpannen worden in de aluminium vingers gedrukt waardoor ons profiel de vorm aanneemt van de daarboven liggende dakpannen. Zoals op de foto is te zien wordt het geheel volledig afgesloten wat leidt tot een strak eindresultaat. 


Overlast 


Vogeloverlast door duiven, meeuwen, spreeuwen, mussen, roeken, kraaien en kauwen vormt een bedreiging voor de veiligheid en gezondheid van iedereen en kan leiden tot grote financiële schade. De nesten en uitwerpselen van verschillende soorten vogels hebben een grote aantrekkingskracht op diverse insecten, zoals vlooien, diverse bloedzuigende insecten, mijten, teken en diverse keversoorten. Diverse van deze insecten kunnen een bedreiging vormen voor het welzijn en de gezondheid van mensen. Daarnaast zijn de uitwerpselen van vogels op het terras ook geen fraai gezicht, en wordt als zeer onprettig ervaren. 


Garantie


In sommige situaties word er plastic, kippengaas, borstels of overige ondeugdelijke materialen geïnstalleerd, waarbij er geen garantie wordt gegeven. Dakgootpreventie geeft 100% de garantie dat na de installatie er geen plaagdieren als steenmarters, ratten en/of vogels meer naar binnen kunnen treden, op de plaatsen waar wij onze profielen hebben aangebracht.

© Dakgootpreventie 2021 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads