Brasserie Diggels als referentie project

Na heel wat kilometers gelegd te hebben, werd het tijd om een referentie project te genereren. In Brasserie Diggels te Westerbork vonden wij de juiste samenwerking om in het Noorden des Lands onze klanten goed te kunnen voorzien van informatie. Deze locatie is voor onze dealernetwerk in het noorden mooi centraal en kunnen we onze potentiële klanten onder het genot van een kopje koffie de werking van onze producten laten zien.


Onze dealer uit Bovensmilde "Timmerbedrijf de Meester" heeft zijn handen uit de mouwen gestoken om dit referentie project tot stand te brengen. Na een informatief gesprek met onze dealer, de eigenaar van Brasserie Diggels en Dakgootpreventie werden de werkzaamheden ingepland. De uitbouw met platdak werd als geschikt bevonden, waardoor de Brasserie ontlast wordt van onderhoudskosten. Op deze zinken bakgoot is onze aluminium dakgoot rooster aangebracht om verstopte hemelwaterafvoeren te voorkomen.


Tevens is onze aluminium marter-, vogelschroot aangebracht om de dakgootconstructie onderhoudsvrij en plaagdierwerend op te leveren. Mocht u interesse hebben in onze producten en toch graag het product eerst willen aanschouwen, vernemen we dit graag. Indien u gewoon zin heeft om heerlijk te dinereren met een goed glas wijn? Dan bent u uiteraard van harte welkom in Brasserie Diggels, Hoofdstraat 8 te Westerbork. Wij willen Brasserie Diggels bedanken voor hun gastvrijheid. 


Wilt u ook onderhoudsvrije dakgoten? of wilt u geen last meer hebben van ratten, muizen, vogels en steenmarters in uw dakgoten of onder uw dakpannen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan op maat.

© Dakgootpreventie 2021 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads