Fred Feijth Installatietechniek maakt 60m dakgoten preventief onderhoudsvrij

Nadat Dakgootpreventie de opdracht ontving van een klant uit Wezep om 60m dakgoot preventief onderhoudsvrij te maken, werd onze dealer Fred Feijth Installatietechniek uit Kampen ingezet om deze klus naar tevredenheid van onze klant, uit te voeren. 


De dakgoten van deze villa werden te hoog ervaren door onze klant, en wilden graag van de halsbrekende toeren af om periodiek de dakgoten schoon te maken. Onze dealer Fred Feijth Installatietechniek wist deze opdracht zonder problemen uit te voeren.


Het aanbrengen van onze aluminium dakgoot bescherming werd zonder problemen gemonteerd op de zinken (M44) mastgoten. Door middel van onze RVS veerstalen neus klemmen, aan de voorzijde van de dakgoot, behoud de dakgoot zijn ruimte om de uitzetting en krimp van zink niet te belemmeren. Onderling worden onze rooster gekoppeld door middel van RVS zelftappers met EPDM ringen, waardoor er geen ruimte ontstaat tussen de gekoppelde roosters. Doordat onze dakgoot roosters gezet worden aangebracht, tot op de eerste houten dakpanlat, worden onze roosters extra bevestigd op deze eerste panlat. Dit geschiedt door middel van gegalvaniseerde spaanplaat schroeven.


Bent u het nou ook zo zat om telkens maar weer die hoge ladder op te gaan, neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons offerteformulier in te vullen op deze website. Wilt u liever geholpen worden door de vakmannen van Fred Feijth Installatietechniek, ga dan naar hun pagina: Fred Feijth Installatietechniek/Dakgootpreventie

© Dakgootpreventie 2021 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads