In Houten diverse woningen opgeleverd

Op een uiterst moeilijk bereikbare locatie in Houten werden er diverse woningen preventief voorzien van dakgootbescherming. Doormiddel van een torenkraan was onze dealer instaat om deze project tot uitvoering te brengen. Dit project werdt uitgevoerd door Loedeman Ongediertebestrijding. 


Halsbrekende toeren
Door de vijver partijen was het practisch onmogelijk deze dakgoten te reinigen. Tijdens het ontwerpen van dit complex was er te weinig aandacht besteed aan het onderhoudsvriendelijk maken van dit complex aan het water. Waardoor er telkens hoge onkosten voortvloeienden aan hoogwerkers en/of steigers.

Vogeloverlast
Naast verstopte en moeilijk te onderhouden dakgoten, veroorzaakten vogels veel overlast. Met name duiven nestelden in grote getale onder de dakpannen. Kapotgetrokken isolatie, vogelnesten met vogelmijt, vogelpoep en overige hinder kunnen deze duiven veroorzaken aan een dak. Na het aanbrengen van onze aluminium geperforeerde dakgootbescherming in combinatie met onze aluminium marter- vogelprofiel, is het nu onmogelijk om nog in de dakgoot on onder de dakpannen te nestellen.

Veiligheid voor alles
Doordat er practisch niet vanaf de waterkant gewerkt kon worden, werd er een torenkraan ingezet. De torenkraan werdt gepositioneerd aan de ander zijde van dit complex, en werkte met een gezekerde manbak om de monteurs over het complex aan de andere zijde van het gebouw te brengen. Hierdoor waren de monteurs in staat om veilig en verantwoord de werkzaamheden tot een positief einde brengen.

© Dakgootpreventie 2020 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads