Liquid rubber en Dakgootpreventie

Steeds vaker worden wij benaderd, over het vervangen, renoveren of afdichten van dakgoten. Wat in feite een logische gedachte is, wannneer er diverse montage punten in Nederland aanwezig zijn, die herhaaldelijk werkzaamheden uitvoeren op daken en bij dakgoten.


Zo werden we ook benaderd om een school te voorzien van Liquid Rubber. Deze dakgoten hadden diverse naden waardoor er lekage kon optreden, en deze mochten uiteraard niet in de nabije toekomst beginnen te lekken. Hier hebben we Liquid Rubber toegepast, waardoor de naden voorzien werden van dit materiaal. Liquid Rubber HBS200 is een universele afdichter effectief voor waterwering en bescherming tegen corrosie. 


De coating hecht o.a. op beton, steen, metaal, bitumen, EPDM, hout, PVC en zink. Dit maakt de coating uitermate geschikt voor water- en luchtdicht maken van vele objecten. Het ecologische product op waterbasis is niet toxisch, oplosmiddel- en VOC-vrij en vriendelijk voor de gebruiker en het milieu. De weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid maken het een duurzaam product. Na uitharding is de coating blijvende elasticiteit tot wel 900% en kan gemakkelijk de werking van verschillende ondergronden opvangen.


Bent u naast dakgootbescherming, marterschroot en/of solarschroot toe aan nieuwe dakgoten of het herstellen van uw dakgoten? Schroom niet ons te benaderen. Wij, of één van onze dealers, komen graag bij u langs voor technisch advies.

© Dakgootpreventie 2021 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads