Patentgoten van Polytech geen enkel probleem

Recent heeft onze dealer Van Lent Timmerwerken uit de gemeente Oldambt een vrijstaand woonhuis inclusief garage preventief beschermd doormiddel van onze aluminium dakgootbeschermer. Dat deze woning voorzien was van een kunststof dakgoot was geen enkel probleem.


De rustieke dakgoot van Polytech kunststoffen te Musselkanaal is hier enkele jaren aan de woning en garage gemonteerd. Helaas ondervonden de bewoners veel overlast van een verstopte dakgoot. Waarna er op de Beurs in Scheemda contact werd gelegd met onze aanwezige dealer van Lent Timmerwerken. 


Dat de rooster van Dakgootpreventie uitkomst zou bieden werd al snel duidelijk, alleen mocht ons product niet zichtbaar zijn vanaf het terras. Door het toepassen van onze speciale schroeven met neopreenring, werd onze geperforeerde rooster vakkundig bevestigd aan deze kunststof dakgoot. Hierdoor kunnen de kamers van de dakgoot niet volstromen met water en vervolgens schade veroorzaken in de winter. 


Of het nu gaat om de patentgoten van Polytech of het gaat om zink of koper, op elke dakgoot past dakgootbescherming van Dakgootpreventie. Onze monteurs/dealers plaatsen het speciaal op maat van uw dakgoot, en zetten de producten op locatie in de juiste vorm. 


Mocht u ook verlost willen worden van vuile verstopte dakgoten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons offerteformulier. En wij nemen "geheel vrijblijvend" contact met u op, om het één en ander met u te bespreken.

© Dakgootpreventie 2021 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads