Plaagdieren in Heiloo

In Heiloo werd er overlast ondervonden door plaagdieren. Waardoor onze dealer vogelwering, dakgootbescherming en marterschroot aan moest brengen. Kraaien, kauwen, roeken en spreeuwen kunnen veel overlast geven, wanneer ze uw dakconstructie binnen willen dringen.


Onze dealer Vuil Vrije Goten Rooster uit Den Helder werd benaderd door deze klant om wering aan te brengen tegen nestelende vogels. En aangezien we in vele gevallen niet "wettelijk" mogen bestrijden maar wel mogen "weren", zijn de producten van Dakgootpreventie uitermate geschikt. Hier werd daarom ook aluminium solarschroot, dakgootrooster en marter-, vogelschroot aangebracht.


Solarschroot weert plaagdieren onder de zonnepanelen en wordt geschroeft d.m.v. neopreen RVS schroeven aan het aluminium framewerk van de zonnepanelen aangebracht. De zonnepaneel behoudt zijn ventilatie en weert nestelende vogels en steenmarters, waardoor het rendement optimaal blijft. 


Dakgootbescherming weert blad en dier in de dakgoot en wordt veelal met klemmen op de dakgoot aan de voorzijde vastgeklemd, doordat onze monteurs de kappen voorzien van zettingen beschermd deze het dakbeschot en wordt deze op de onderste dakpanlat bevestigd met schroefjes. ook opeenhoping van sneeuw is nu niet meer mogelijk en behoudt de dakgoot langer zijn goede conditie. 


Marter-, vogelschroot weert plaagdieren als vogels, muizen, marters en ratten, en wordt op de dakgootbeschermer aangebracht. Door deze vast te schroeven op de kap aan de onderste dakpanlat wordt de ruimte tussen de dakpanlat en dakpan afgesloten. Tevens blijft uw ventilatie gewaarborgd en behoudt het dak zijn goede conditie. Met onze producten worden vele naden en kieren afgedicht, wat gaat van dakgoot tot zonnepaneel en van dakramen tot damwandprofiel. Onze dealers worden niet voor niets "de preventie mannen van dak en gevel genoemd". voor ieder probleem hebben wij een oplossing. 


Bent u ook geïntersseerd in onze producten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

© Dakgootpreventie 2021 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads