Woningbouwvereniging ProWonen te Borculo

Ook Woningbouwvereniging ProWonen te Borculo is inmiddels bekend met de producten van Dakgootpreventie. Dankzij de reeds uitgevoerde montage van Installatiebedrijf Gerhard Voltman BV te Bredevoort, kan er door ProWonen bespaart worden op de onderhoudskosten van hun panden. 


Deze week is er door onze dealer Installatiebedrijf Gerhard Voltman BV te Bredevoort (gelderland) een plaatsing verricht in opdracht van Woningbouwvereniging ProWonen te Borculo. Woningbouwverenigingen Acantus Groep en Lefier gingen ProWonen inmiddels voor. Deze plaatsing geschiede in Lichtenvoorde, waar bladeren en takken vele verstoppingen veroorzaakten en ook hier werd onze aluminium geerforeerde rooster vakkundig geplaatst. 


Door het aanbrengen van onze dakgootbeschermer kan er aanzienlijk bespaart worden op het onderhoud van hun objecten. Naast de vervelende verstoppingen in de dakgoten zijn ook de nare telefoongesprekken van huurders ten einde., waardoor er gewerkt kan worden met positieve energie aan andere projecten. 


Wenst u als vakantiepark, woningbouwvereniging, horeca onderneming of overige vastgoed eigenaar en/of beheerder ook te besparen op de hoge onderhoudskosten, met calamiteiten tot gevolg? Neem dan "geheel vrijblijvend" contact met ons op, waarna wij u een onbezorgde herfst en winter kunnen laten genieten.

© Dakgootpreventie 2021 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads