Zonnepanelen weren tegen vogels in Friesland

Project: Zonnepanelen weren tegen vogels in Friesland
Opdrachtgever:
nvt

Omschrijving:

Onze dealer Installatiebedrijf E. v.d. Heide v.o.f. uit Blesdijke heeft deze week zonnepanelen voorzien van onze aluminium vogelwering. Onze solarprofielen zijn 100% gegaraneerd plaagdierwerend waardoor er geen rendementsverlies op kan treden door toedoen van vogels als kauwen, duiven en dergelijke.


Rendementsverlies 


Diverse soorten vogels, (voornamelijk kauwen, spreeuwen en duiven), kunnen rendementsverlies van uw zonnepanelen veroorzaken. Het zijn de nesten en de uitwerpselen die de oorzaak zijn van de verminderde werking van de zonnepanelen. Door het bouwen van nesten onder uw zonnepanelen, wordt de ventilatie geblokkeerd van uw zonnepanelen, waardoor de zonnepanelen hun warmte niet meer kwijt kunnen en uw opbrengst zal verminderen. Tevens kunnen de stekkers corroderen waardoor er uitval van panelen kan ontstaan. Vogels vinden het heerlijk om te nestelen onder zonnepanelen. Ze zitten er heerlijk beschut tegen regen, wind, roofvogels en andere roofdieren. Maar ondertussen slepen ze grote hoeveelheden takken en andere materialen voor hun vogelnestjes onder uw solarsysteem. 


100% gegarandeerd


Uit ervaring is gebleken dat onze profielen extra verzwaard moesten worden en daarmee hebben we 1mm dikte verzwaard naar 2mm dikte. tevens hebben wij onze vinger breedte verzwaard naar 8mm breed. Door deze aanpassing weren we vogels, ratten en steenmarters preventief onder zonnepanelen. Onze Solarprofielen zijn verkrijgbaar in blank/brute aluminium en in RAL9005 zwart. de hoogte bedraagt 170mm. We werken met vaste op maat gemaakte binnen en buiten hoeken, en om de horizontale dragers hebben wij vaste voorgevormde passtukken. Herdoor wordt de montage vereenvoudigd. Met onze aluminium plaagdierwering maken wij inmiddels 3 jaar op rij zonnepanelen plaagdierwerend. Met vaste voorgevormde binnen en buitenhoeken, passtukken om de dragers en lengte profielen geeft Dakgootpreventie de GARANTIE dat uw solar plaagdierwerend wordt opgeleverd.


Contact


Bent u geïntereseerd geraakt en wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor de levering van onze materialen, of wilt u ook de installatie door ons laten uitvoeren? U kunt dan contact met ons opnemen door het offertefomrulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door ons te emailen naar offertes@dakgootpreventie.nl of u kunt ons benaderen door te bellen naar +31(0)597-200 013 U kunt natuurlijk ook direct een dealer uit uw regio selecteren op onze dealerpagina en rechtstreeks contact met hun opnemen, onze dealers voeren voor Dakgootpreventie alle montage werkzaamheden uit.