Wat onze klanten vinden

Ik ben zeer tevreden hoe alles is gegaan. Alles ging snel en vakkundig. Profiled Montage was klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden.

"Marga Hansen"

Begin April heeft dakgootpreventie uit Purmerend mijn dakgoot beschermd tegen de overlast door kraaien. In het begin gingen ze toch bovenop de preventie zitten, maar nest bouwen niet meer. Nu is alles rustig in de dakgoot. Ik ben zeer te spreken over de service die Mike en Cindy ons hebben verleend. Reageren goed op berichtjes en het werk wordt conform de afspraken uitgevoerd. Een aanrader dus!

"Pieter Klinkenberg"

Van der Linde Dienstverlening uit Ermelo heeft bij ons de dakgootroosters en de marter-vogelwering naar volle tevredenheid geplaatst. Er werd snel contact met ons opgenomen om een afspraak te maken om één en ander op te nemen. Niet lang daarna ontvingen wij de offerte. Na goedkeuring werd het werk binnen twee weken uitgevoerd. Wij hebben de contacten met Jan van der Linde als prettig ervaren. Wij hopen dat de overlast van marters en vogels nu verleden tijd is.

"Wim van Schooten"

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen dat we van de marter verlost zijn (hij/zij komt nog steeds op bezoek in onze tuin), kan ik alvast wel stellen dat de uitvoering van het werk uitstekend was. Mike Robben (Dakgootbescherming) heeft een prima job gedaan. Efficiënt, plezierige vent, kwalitatief goed. Zou hem zeker aanbevelen!

"Ares Dijkstra"

Ik ben bijzonder tevreden over hoe Edwin van den Brand gewerkt heeft en over de kwaliteit van zijn werk. Super.

"Theo Roelofs"

Op 3 april een offerte aangevraagd en dezelfde dag nog gekregen van de vestiging in Purmerend. Na opdracht zijn de profielen supersnel en vakkundig geplaatst. Hierna zelfs foto's ontvangen van onze dakgoten met profielen. We zijn zeer snel en goed geholpen en sinds de plaatsing hebben wij geen last meer van kauwen in onze dakgoten.

"Mark Alberda"

Wij hebben het contact als plezierig en vakkundig ervaren.We hebben de dakgootroosters er nu al enige tijd opzitten en dat hadden we jaren eerder moeten doen, het scheelt veel werk en de dakgoot blijft mooi vrij van blad maar ook van naalden. Zowel Dakgootpreventie als de dealer reageerden snel.

"Dick Tijdeman"

Een monteur van Dakgootpreventie heeft zaterdag 16 feb j.l. een dakgootrooster geplaatst waar ik veel last van blad in de goot had. Keurig gemonteerd en perfect dicht en dus geen bladeren meer in de goot. Tevens komt hier geen Marter meer in. Zeer tevreden over product en montage. Vriendelijke groet, Herman Bekker

"H. Bekker"

De monteurs van Dakgootpreventie hebben goed werk verricht door mijn dakgoten te bekleden met hun roosters. Veel blad ligt er nu al op de roosters en het regenwater stroomt keurig door de roosters in de dakgoot. ServiceNoord Installatietechniek, bedankt voor jullie plezierig contact tijdens de installatie.

"Bas"

We zijn nu 3 maand verder na de installatie van de aluminium dakvoet profielen om steenmarters te weren. Sindsdien geen steenmarter meer vernomen. De installatie verliep keurig en de heren van Tradesmen waren zeer vakkundig. Wat ons betreft een ruime voldoende en we zullen het zeker aanprijzen bij onze buurtgenoten. Met vriendelijke groet, Jan Boels

"Jan Boels"

Sinds het aanbrengen van de aluminium producten geen overlast weer gehad van een steenmarter. Bijkomend voordeel is dat we geen blad meer in onze dakgoten hebben. Onze dank voor het oplossen van onze problemen.

"M.H. van den akker"

Vandaag toch op bezoek gehad voor offerte. Prettig gesprek. Ben benieuwd hoe scherp de offerte gaat zijn.

"Hoedemaker"

Na een eerste veelbelovende mail niets meer gehoord. Jammer, het leek een prima bedrijf met een prima product.

"Hoedemaker"

In eerste instantie was het solarschroot te buigzaam om de kauwen tegen te houden: balen want alsnog kauwen onder de panelen. Klacht is adequaat opgepakt en inmiddels is het solarschroot herontworpen met oa dikker aluminium en bredere vingers. Het solarschroot met te zwakke vingers is inmiddels onder garantie vervangen door het nieuwe type en nu blijven de kauwen weg. Bovendien is het nieuwe type fraaier om te zien omdat de vingers enigszins onder de panelen naar het dak gaan. Zo hoort dat, dakgootpreventie is wat ons betreft een aanrader!

"van den Nieuwelaar"

Na een hevige strijd gevoerd te hebben met kauwen, zijn we dankzij de producten van Dakgootpreventie dan eindelijk verlost van vogels onder onze zonnepanelen. Het was een dure aangelegenheid (ten opzichte van de niet werkende plastic varianten), maar inmiddels iedere euro waard gebleken. Wij bevelen jullie producten daarom graag aan bij geïnteresseerde buurtgenoten.

"Sander Verschaar"

Nog geen minuut spijt gehad ,bevrijd van de steeds terugkerende kraaien nesten in mijn dakgoot .

"Sina Visscher"

Goed product en keurig geïnstalleerd door de monteurs van Dakgootpreventie. Inmiddels genieten wij nu 3,5 jaar van vuilvrije dakgoten. En zijn we ontlast van de dakgoten telkens schoon te maken. Nu alleen nog de marterschroot laten installeren volgend week, en we zijn geheel tevreden. Onze dank is groot, en we willen jullie fijne zaken toe wensen.

"van Haaren"

Top product, keurige prijs kwaliteit verhouding, goede service !!

"Edwin Louwerse"

Dakgoot bescherming laten aanbrengen op onze koperen dakgoot. Met de zwarte klemmen erbij ziet het geheel er keurig uit. Vanuit België zien we de herfst positief tegemoet.

"Hogendoorn"

Gister is er bij mij Solarschroot aangebracht op de zonnepanelen. En we merken nu al het verschil, doordat de vogels er niet meer onder schuilen kunnen. ServiceNoord Installatietechniek, we willen u bedanken voor uw snelle service.

"Jan Jaap de Koster"

Sinds begin dit jaar hebben we nu de bescherming van Dakgootpreventie op onze dakgoten, en we hebben geen overlast meer ervaren. inmiddels dient het volgend probleem zich aan, vogelnesten onder onze zonnepanelen. Waarschijnlijk moeten jullie hier maar voor terug komen, om dit ook preventief te beschermen. Met vriendelijke en enthousiaste groet, M. de Vroome

"Micheal de Vroome"

Inmiddels hebben we de vogelschroot op onze zonnepanelen laten monteren door de mannen van dakgoot preventie. En we ervaren geen overlast meer van vogels. We hopen dat dit uiteraard zo blijft.

"Hero de Lange"

In eerste instantie waren we niet tevreden, aangezien het te lang duurde voordat er een monteur bij ons op de stoep stond. Maar nu een half jaar na het laten plaatsen van dakgootbescherming, zijn we tevreden over de werking van het product. onze tip aan u is, reageer sneller op offerte aanvragen, want dit product is echt de moeite waard.

"Tjako"

Na jarenlang op de ladder te hebben gestaan om de dakgoten te onderhouden, hebben we eindelijk een product op onze goten, waardoor we niet meer hoeven schoon te maken. Onze dank hiervoor, en uw dealer ServiceNoord Installatietechniek heeft het uiterst vakkundig geplaatst.

"Cees van der Molen"

Inmiddels ligt de dakgootbeschermer inclusief vogelschroot nu 1,5 jaar op onze woning. En wij kunnen nu met een gerust hart zeggen dat dit product precies doet, wat het zegt dat het doet. Elk seizoen is er nu geweest en we hebben er geen omkijken naar gehad. Ook de vogel-,marterschroot functioneert naar behoren. Bij ons zijn er tot op heden geen steenmarters meer gehoord onder de dakpannen. We zullen het daarom ook zeker aanprijzen bij onze vrienden en kennissen. M.v.g. Arjen

"Arjen de Lange"

Na een hevige lekkage, Dakgootpreventie benaderd. Waarna we keurig zijn geholpen. Naast Dakgootpreventie hebben we de dakgoten tevens laten bekleden met een zwarte rubber waardoor onze dakgoten weer een geruime tijd mee kunnen. Onze complimenten voor de snelle service en correcte verwerking van alles.

"Merel van Hooghout"

Ook wij hebben sinds enkele weken de dakgootbescherming van Dakgootpreventie. het werd zeer vakkundig geïnstalleerd. op dit moment is de steenmarter nog niet weer gesignaleerd, en we hopen dat dit zo blijft. wij zullen jullie producten uiteraard ook promoten. Met vriendelijke groet, R. Freerks

"Ronald Freerks"

We hebben nu sinds enkele weken Dakgootpreventie in combinatie met de marterschroot. En we zien na de hevige regenbuien van deze dag het water keurig wegspoelen in de dakgoot, zoals er beweerd werd. Tevens hebben nog geen last weer gehad van nestellende kauwen onder onze dakpannen. Tot op heden zijn wij uiterst tevreden. en we bevelen u en uw dealers uiteraard aan bij onze buren.

"Harrald Comdeur"

Eindelijk een goed product op uw dakgoot. En geen loze beloftes zoals andere producten.

"Schone Goot"

Sinds enkele weken ook Dakgootroosters aan laten brengen en inmiddels geen overlast meer van Spreeuwen, Kouwen en Eksters. Tot dusver doet het precies wat het moet doen.

"Geert"

Onze zinken dakgoten zijn weer keurig ingewerkt met een rubber waardoor onze dakgoten weer jaren mee kunnen. Tevens is er Dakgootpreventie geplaatst waardoor wij geen overlast meer ervaren door nestellende spreeuwen.

"Hans Twellaard"

Sinds gisteren hebben wij ook Dakgootpreventie geïnstalleerd gekregen. Ook wij waren na het zien van de werking bij vrienden overtuigd van de werking. Dakgootpreventie is voor "DE"oplossing t.b.v. vuil en vogelvrije dakgoten.

"Robert van Hoorn"

Wij hebben De Schone Goot ingeschakeld na slapeloze nachten van vervelende nestelende vogels. Na plaatsen van de vogelschroot zijn we ervan af. Nu zitten ze bij de buren. Zijn er erg tevreden over en hoeven ook de dakgoten nooit meer schoon te maken.

"Alexandra"

Wij hebben sinds Oktober 2013 Dakgootpreventie op onze dakgoten. En sindsdien geen overlast meer gehad, door verstopte dakgoten. Dit product doet precies wat het moet doen.

"Heinie van Orvelte"

Onze zinken dakgoot was lek en is weer keurig gerepareerd. Geen lekkage meer in de dakgoot. Helaas geen Dakgootpreventie genomen, dit staat nog op ons verlanglijstje. Onze dank voor de service.

"Harrie de Wit"

Onze dakgoot is gerepareerd en voorzien van Dakgootpreventie in combinatie met de marterschroot. Uiterst vakkundig gedaan.

"Gerard Borg"

Vorig jaar het product dakgootpreventie inclusief marterschroot laten plaatsen, en het werkt voortreffelijk. Wij hoeven dus geen halsbrekende toeren meer uit te halen. Onze dank voor de service.

"Harm de Vries"

Top product, goed op de markt gezet.

"Bernard Lensink"

Wat ik ervan heb gezien, ziet er TOP uit!

"Biancie Feenstra"

Prachtig product! Nooit meer op de ladder!

"Hendrik de Boer"

Super innovatief product!

"Gert-Jan Glazenburg"

Super product!! Echt een meerwaarde voor je woning!

"Patrick van Melis"

Een product dat echt werkt en doet wat het moet doen !!!!!!!!

"Pieter John van Loenhout"

Het resultaat ziet er bij ons fantastisch uit

"Martin Ritzema"

geweldig goed voor je huis,een echte topper

"Monica Bakker"

Geweldig in onderhoud en prijs, goede service en top kwaliteit.

"Richard Welgraven"

Na deze goede recenties staat het ook op mijn verlanglijstje.

"Marjon Huiting"

Top product, doet gewoon precies wat het het moet doen. Een echte aanrader.

"HuRo Vastgoed"

Een innovatief bedrijf met een duurzaam product. Preventie van problemen zoals verstopte dakgoten bespaart op de lange termijn geld. Wie wil dat nou niet?

"Ruben Huiting"

Top product, eindelijk van het probleem steenmarter af. Door dakgoot preventie is het onmogelijk geworden voor de steenmarter om onder het dak beschot te komen. En ook geen last meer van verstopte dakgoten. Ik zeg win win situatie

"Martin Huiting"

Nooit meer na de winter de ladder op om de goten schoon te maken en dus tijd over om leuke dingen te doen, een goede reden om voor dakgootpreventie te kiezen

"Arjan Huiting"

Top product voor een betaalbare prijs voor iedereen

"Abel Hoogakker"

Een super product! Zit goed vast op je dakgoot en je hoeft de ladder niet meer op om het vuil eruit te scheppen. Ook kunnen dieren niet onder de dakpannen komen via de goot, helemaal top!

"Ivette Dijk"

Preventief onderhoud plegen begint bij Dakgootpreventie.

"Roel Huiting"

Ik ben echt heel blij

"A.W. de Jong"