Solarpreventie nodig?

Vogels onder uw zonnepanelen? Het solarprofiel beschermt uw dak en zonnepanelen tegen overlast van vogels (nesten en vogelpoep). Het solarprofiel zorgt voor een optimale ventilatie onder uw zonnepanelen en beschermt uw dak en zonnepanelen tevens tegen aantasting door de schadelijke stoffen in vogelpoep. Dakgootpreventie geeft u 5 jaar garantie op de werking van ons product. Hiervoor verstrekken we u een garantiecertificaat.

Vogels nestelen graag onder zonnepanelen, maar daarbij slepen ze grote hoeveelheden takken en andere materialen voor hun nesten aan. Dit bemoeilijkt de natuurlijke ventilatie onder uw zonnepanelen, wat uw rendement aanzienlijk verlaagt

Het solarprofiel wordt aan de zijkant van uw zonnepanelen bevestigd en sluit aan op uw dakpannen. Onze solarprofielen bieden gegarandeerd een optimale bescherming tegen vogels, waarbij de ventilatie onder uw zonnepanelen gewaarborgd blijft.

Onze aluminium solarprofielen zijn verkrijgbaar in blanke (Brute) uitvoering, maar ook in het zwart (RAL9005). We geven 5 jaar garantie op de werking van ons product. Na installatie van het solarprofiel ontvangt u een garantiecertificaat van ons.

offerte aanvragen