Vogels onder uw zonnepanelen? Ons solarprofiel beschermt uw dak en zonnepanelen tegen overlast van vogels (nesten en uitwerpselen). Ons solarprofiel zorgt voor een optimale ventilatie onder uw zonnepanelen en garandeert u een optimaal rendement. BUHCA geeft u 10 jaar garantie op de werking van ons product. Hiervoor verstrekken we u een garantiecertificaat.

Vogels nestelen graag onder zonnepanelen en daarbij slepen ze grote hoeveelheden takken en andere materialen voor hun nesten aan. Dit bemoeilijkt de natuurlijke ventilatie onder uw zonnepanelen, waardoor uw rendement aanzienlijk verlaagt en de kans op brandgevaar verhoogt.

Ons solarprofiel wordt aan de zijkant van uw zonnepanelen bevestigd en sluit aan op uw dakpannen. Onze solarprofielen bieden gegarandeerd een optimale bescherming tegen vogels, waarbij de ventilatie onder uw zonnepanelen gewaarborgd blijft. Ook doorgebeten kabels door steenmarters behoort definitief tot het verleden.

Onze aluminium solarprofielen zijn verkrijgbaar in blanke (Brute) uitvoering maar ook in het zwart (RAL 9005). Buhca geeft u 10 jaar garantie op de werking van ons product. Na installatie van het solarprofiel ontvangt u van ons een garantiecertificaat.

Beschikbare downloads

Solarpreventie

Downloaden
© Dakgootpreventie 2022 | Disclaimer | Privacy statement | Contact | Dealer worden | Downloads