BLADWERING

Bladwering bij dakgootpreventie.nl

Dakgootpreventie is een eenvoudig, maar superslim concept. Met een aluminium rooster over uw dakgoot voorkomt u verstoppingen van de waterafvoer door bijvoorbeeld bladeren, takken, mos of sneeuwophoping. Bladeren blijven op het geperforeerde rooster liggen en waaien in een droge periode weer van het rooster af. Het schoonmaken van uw goten behoort tot het verleden en dakgootlekkage wordt beperkt tot een minimum.

Ons dakgootrooster zorgt bovendien voor minder schadelijke invloeden van UV-straling op de dakgoot en voorkomt aantasting door zuren afkomstig van rottende bladeren of uitwerpselen van vogels.

Perfect eindresultaat

Onze dakgootroosters passen op elke dakgoot. Voor een perfect passend eindresultaat worden de roosters in de juiste hoek gebogen. Dakgootpreventie geeft u 10 jaar garantie op de werking van ons product.

Gesloten bebouwing?

Woont u in een gesloten bebouwing en overweegt u dakgootroosters te laten plaatsen maar uw buren doen niet mee? Geen probleem. We installeren de dakgootroosters tot op de scheidingslijn en plaatsen op de uiteinden geperforeerde kopschotten.

    Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    ×