MARTERWERING

Marterwering door Dakgootpreventie

Marters, vogels en ratten kunnen door te wroeten en te knagen enorme schade aanrichten aan uw woning. Naast de schade die ze aanrichten, laten zij ook hun urine en ontlasting achter. Het lawaai van deze plaagdieren kan zorgen voor stress en slapeloze nachten. Eenmaal binnen in huis zijn plaagdieren moeilijk te bestrijden. Door het plaatsen van onze plaagdierpreventie voorkomt u dat deze dieren nog in uw woning binnen kunnen.

Hoe werkt onze plaagdierprofiel?

Wilt u geen overlast van vogels of steenmarters? Ons plaagdierprofiel plaatsen wij ter hoogte van de dakgoot. De ventilatie blijft gewaarborgd en plaagdieren kunnen uw woning niet meer binnendringen.
Ons plaagdierprofiel in combinatie met onze dakgootroosters is een unieke, innovatieve oplossing. Deze combinatie zorgt voor een bladvrije goot, voorkomt dat vogels nesten bouwen in uw goot en u geen last krijgt van plaagdieren onder uw dak.

Indien ons plaagdierprofiel de ruimte tussen de dakgoot en de onderste panlat niet volledig afdicht, plaatsen wij een groot marterprofiel. Dit is een dikke aluminium ‘kam’ die de kromming van de dakpannen volgt en deze ruimte volledig afsluit.

Jarenlange garantie

Dakgootpreventie geeft u 10 jaar garantie op de werking van ons product.

    Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    ×