VOGELWERING

Zonnepanelen beschermen door vogelwering

Heeft u overlast van vogels onder uw zonnepanelen? Voorkom schade door ons solarprofiel. Dit is dé uitkomst als het gaat om vogelwering. Doordat ons product zorgt voor goede ventilatie maar voldoende om schade te voorkomen geniet u van optimaal rendement.

Schade aan zonnepanelen

Er kan op meerdere manieren schade ontstaan aan uw zonnepanelen. Denk bijvoorbeeld aan vogels of andere ongedierte die een nestje bouwen of bedrading vernielen. Wanneer er een nestje wordt gebouwd en dit niet op tijd weg wordt gehaald ontstaat er onvoldoende ventilering. Algen en schimmel is het gevolg. Het laten plaatsen van vogelwering is daarom noodzakelijk om schade tegen te gaan.

Hoe werkt ons solarprofiel?

Ons solarprofiel wordt aan de zijkant van uw zonnepanelen bevestigd en sluit aan op uw dakpannen. Onze solarprofielen bieden gegarandeerd een optimale bescherming tegen vogels, waarbij de ventilatie onder uw zonnepanelen gewaarborgd blijft. Ook doorgebeten kabels door steenmarters behoort definitief tot het verleden.

Installatie en garantie

Onze aluminium solarprofielen zijn verkrijgbaar in blanke (Brute) uitvoering maar ook in het zwart (RAL 9005). Buhca geeft u 10 jaar garantie op de werking van ons product. Na installatie van het solarprofiel ontvangt u van ons een garantiecertificaat.

Schakel dakgootpreventie.nl in voor vogelwering

Onze experts staan klaar als het gaat om vogelwering. Door de expertise en professionele middelen is het installeren zo gedaan. Daarnaast ontvangt u 10 jaar garantie op ons product. Een afspraak maken kunt u gemakkelijk door een offerte aan te vragen. Wanneer u de stappen invult zal een deskundige contact met u opnemen.

    Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    ×